Aï's Mary x RTGM's Ylano

              Aï's Mary                                X                         RTGM's Ylano

 

Verwachtingen:

Kleuren: Russisch Dove

Tekening: Berken. Kans op Bont, Masked, Bles.

Oorstand: Gewoonoor, Dumbo

Oogkleur: Zwart

Vacht: Gladhaar, Rex

 

Nestinformatie:

Met een dochter en zoon uit dit nest willen we onze Bont-lijn verder zetten.

 

Aï's Mary is in tegenstelling tot Aylee een kleien spring in't veld. Ze is heel nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Staat vaak als eerste aan de deur en vindt aandacht wel leuk. In de groep zal ze nieuwkomers hartelijk begroeten en ook nog heel vaak meespelen met de kleinsten. Enkel met Amaury kan ze zo af en toe kibbelen. 

 

RTGM's Ylano is gefokt door Marjan van Rattery The Green Mile. Zijn vader Butters is afkomstig uit onze eigen Russisch Blauw lijn en een lijn van Rattery Dommis Domein. Ylano is een heerlijk mannetje, en enorm lieve knuffel en is altijd klaar voor aandacht. In de groep is het eerder een verlegen mannetje en zal niet snel ruzie maken. Ylano heeft nooit problemen gegeven tijdens de puberteit en is altijd zijn lieve zelf gebleven.

 

We verwachten uit deze combinatie kleintjes die houden van aandacht en dan ook vaak zullen smeken aan de kooi om uit gehaald te worden. Kleintjes die heel stabiel zijn, en niet snel ruzie zullen maken. Enorme lieve knuffels die tijdens hun jonge maanden vaak grappige streken zullen uithalen om de aandacht te trekken van hun baasje.

 

Reservaties

Reservaties voor dit nest lopen gelijk met de nestjes van Diamond en Aylee.

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Word lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise