Verwacht eind November 2018: BP's Isn't She Lovely x BP's Gentle Breeze

       BP's Isn't She Lovely                       X                       BP's Gentle Breeze

 

Verwachtingen:

Kleuren: Agouti, kans op Russisch Blauw Agouti, Argente en Platinum Agouti, kleine kans op Zwart, Russisch Blauw, Beige en Platinum

Tekening: Effen, Berken, Japanner, Bont, Bles, Spot

Oorstand: Gewoonoor, Dumbo

Oogkleur: Zwart, Robijnrood, kans op Odd-Eyed

Vacht: Gladhaar, Rex

 

Nestinformatie:

Met dit nest gaan we verder in onze Argente lijn.

 

BP's Isn't She Lovely is bij ons geboren uit onze Argente lijn. Inaya was nog heel jong toen ze al een vrij volwassen karakter had. Heb haar nooit heel veel zien stuiteren en spelen zoals onze jonge dames vrij vaak doen. Inaya komt wel altijd aan het deurtje staan en gaat dan ook graag op onderzoek uit. Meestal mag ik haar ergens van een kooi pakken omdat ze weer op wandel was. Inaya heeft haar eigen willetje en dat maakt ze ook wel duidelijk. Als ze geen zin heeft in knuffels, dan zal ze ook niet stil zitten bij je. Inaya heeft alfa potentie maar momenteel moet ze nog het onderspit delven bij July en Esona.

 

BP's Gentle Breeze is ook bij ons geboren. Zijn papa komt uit onze oude Argente lijn en om deze reden hebben we ook gekozen voor Gentle als papa van het nestje. Gentle is een heel lieve knuffelrat, komt altijd aandacht vragen en wil dan ook altijd als eerste bij mij zijn om te knuffelen. Gentle heeft wat problemen gemaakt in de groep nadat hij Esona gedekt had. Door hem te veranderen van groep met een stabiele alfa is hij weer zijn lieve zelf naar andere ratten. 

 

We verwachten uit deze combinatie kleintjes die houden van aandacht, maar ook wel heel nuchter zullen zijn. Ratjes die een eigen willetje kunnen hebben, maar ook daarin duidelijk aangeven wat ze willen. Ratjes die alfapotentie hebben, maar daar ook weer heel duidelijk in zullen zijn.

 

Reservaties

Reservaties voor dit nest lopen samen met die van het nestje van Xiomara en Jenna!

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Word lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise