Verwacht 21/12/2018: BP's Isn't She Lovely x Rocka's Maximus

Inaya werd gedekt de nacht van 29 op 30 november

       BP's Isn't She Lovely                       X                       Rocka's Maximus    

 

Verwachtingen:

Kleuren: Argente, kans op cinnamon en blauwtinten/platinum.

Tekening: Berken, Variberken, Japanner, Bont, Bles, Spot

Oorstand: Gewoonoor, Dumbo

Oogkleur: Zwart, Robijnrood, kans op Odd-Eyed

Vacht: Gladhaar, Rex

 

Nestinformatie:

Met dit nest gaan we verder in onze Argente lijn.

 

BP's Isn't She Lovely is bij ons geboren uit onze Argente lijn. Inaya was nog heel jong toen ze al een vrij volwassen karakter had. Heb haar nooit heel veel zien stuiteren en spelen zoals onze jonge dames vrij vaak doen. Inaya komt wel altijd aan het deurtje staan en gaat dan ook graag op onderzoek uit. Meestal mag ik haar ergens van een kooi pakken omdat ze weer op wandel was. Inaya heeft haar eigen willetje en dat maakt ze ook wel duidelijk. Als ze geen zin heeft in knuffels, dan zal ze ook niet stil zitten bij je. Inaya heeft alfa potentie maar momenteel moet ze nog het onderspit delven bij July en Esona.

 

Rocka's Maximus is gefokt door Ines van Rocka Rattery. Hij is als ritten samen met 2 broertjes verhuisd naar een vriendin maar ze konden daar door omstandigheden niet meer blijven. Maximus is samen met zijn 2 broertjes hier komen wonen. Maximus stond oorspronkelijk ingepland met Inaya, maar doordat ik niet de tijd had om Inaya weg te brengen voor dekking en haar ook binnen de 2weken weer op te halen, waren we op zoek gegaan naar een andere man. Nu Maximus bij ons is komen wonen, is dat probleem van de baan en aangezien hij een betere match is qua karakter hebben we ons oorspronkelijke plan weer opgenomen. Maximus is een heel relaxte man, geen greintje dominantie en exact het karakter wat we zoeken voor Inaya!

 

We verwachten uit deze combinatie kleintjes die houden van aandacht, en als ik de voorouders bekijk dan zullen het relaxte ratten worden die liever lui dan moe zijn. Rekening houdend met het karakter van Inaya zullen het hoogstwaarschijnlijk wel ratjes worden die graag de baas in de kooi zijn.

 

Reservaties

Reservaties voor dit nest lopen samen met die van het nestje van Xiomara en Jenna!

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Word lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise