Verwacht eind November 2018: BP's Jar Of Hearts x Aï's Leith

          BP's Jar Of Hearts                        X                             Aï's Leith

 

Verwachtingen:

Kleuren: Agouti, Zwart, Russisch Blauw (Agouti), kans op Cinnamon, Mink, Dove, Dove Agouti, Argente, Beige en Platinum

Tekening: Effen en Berken

Oorstand: Gewoonoor

Oogkleur: Zwart, kans op robijnrood.

Vacht: Gladhaar

 

Nestinformatie:

Met dit nest gaan we verder met de Argente lijn. 

 

BP's Jar Of Hearts is bij ons geboren. Ze is een heel open meisje en ondanks we uit het J5-Nest geen dames zouden houden heeft ze toch mijn hart gestolen. Vandaar dat we beslist hebben om met haar een 2de lijn rond argente op te zetten, zodat we later deze lijn met onze oorspronkelijke lijn kunnen inkruisen. Jenna is al vanaf dat ze ritten was, een dame die graag mijn aandacht opeist. Ze komt altijd kijken en wil dan ook heel graag knuffelen. Ze is prachtig gebouwd, heeft een mooie warme argente kleur en is dan ook stiekem een van mijn favoriete meisjes. In de groep ligt ze heel goed, maakt zelden tot nooit ruzie en is altijd vrolijk en lief tegen iedereen.

 

Aï's Leith is geboren bij Aï Rattery in Alphen a/d Rijn (Nederland). Oorspronkelijk ging ik enkel James ophalen, maar werd daar verliefd op Leith en zo kwam hij mee als vriendje voor James. En wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Leith is een van de grootste knuffels, is heel open naar mensen toe en ook nieuwe ratten verwelkomt hij zonder problemen in de groep. Leith heeft helemaal geen last gehad van hormonen en is dus ook tijdens de puberteit zijn lieve zelf gebleven.

 

We verwachten uit deze combinatie kleintjes die heel erg houden van aandacht, of dat nu van het baasje is of van een wildvreemde zal hen heel weinig uitmaken. We verwachten stabiele ratjes, die weinig problemen zullen geven in de groep. Ook verwachten we groot gebouwde ratjes, aangezien zowel mama als papa uit lijnen komen met hele grote ratten. Kleine kantpuntje is dan wel dat er moet opgelet worden dat de ratten daadwerkelijk groot worden en niet te dik, want daar is de lijn van mama wel wat gevoelig voor van zodra ze op leeftijd komen.

 

Reservaties

Reservaties voor dit nest lopen samen met die van het nestje van Inaya en Xiomara!

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Word lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise