Verwacht 24/12/2018: BP's Jar Of Hearts x BP's Fire And Ice

Jenna werd gedekt de nacht van 2 op 3 december!

          BP's Jar Of Hearts                        X                           BP's Fire And Ice

 

Verwachtingen:

Kleuren: Agouti, Zwart, Russisch Blauw (Agouti), kans op Cinnamon, Mink, Dove, Dove Agouti, Argente, Beige en Platinum

Tekening: Berken, Bont, Masked, Capped

Oorstand: Gewoonoor, Dumbo

Oogkleur: Zwart, kans op robijnrood.

Vacht: Gladhaar

 

Nestinformatie:

Met een zoon uit dit nest kunnen we verder in verschillende lijnen. 

 

BP's Jar Of Hearts is bij ons geboren. Ze is een heel open meisje en ondanks we uit het J5-Nest geen dames zouden houden heeft ze toch mijn hart gestolen. Vandaar dat we beslist hebben om met haar een 2de lijn rond argente op te zetten, zodat we later deze lijn met onze oorspronkelijke lijn kunnen inkruisen. Jenna is al vanaf dat ze ritten was, een dame die graag mijn aandacht opeist. Ze komt altijd kijken en wil dan ook heel graag knuffelen. Ze is prachtig gebouwd, heeft een mooie warme argente kleur en is dan ook stiekem een van mijn favoriete meisjes. In de groep ligt ze heel goed, maakt zelden tot nooit ruzie en is altijd vrolijk en lief tegen iedereen.

 

Normaal stond Aï's Leith gepland met Jenna, helaas heeft hij zich verslikt in voeding en ondanks al onze inspanningen, is Leith er tussenuit geglipt. Na lang nadenken, overleggen met bevriende fokkers, hebben we gekozen voor onze eigen BP's Fire And Ice. Finley is een knappe jonge man, komt graag aan het deurtje voor aandacht. Gedroogde visjes zijn zijn favoriete snoepje en die komt hij dan ook altijd verzamelen! Knuffelen kan wel, maar wel enkel als hij zin heeft. Voor een man is hij best actief en we vinden hem dan ook wel vaak terug in het loopwiel. Finley is niet supergroot van formaat, maar dat maakt zijn karakter en prachtige verschijning wel helemaal goed! 

 

We verwachten uit deze combinatie kleintjes die graag aandacht zullen komen vragen. Heel erg zelfstandige ratjes die weten wat ze willen en ook best actief zullen zijn. We verwachten stabiele ratjes, die weinig problemen zullen geven in de groep. Ook verwachten we groot gebouwde ratjes, aangezien zowel mama als papa uit lijnen komen met hele grote ratten. Kleine kantpuntje is dan wel dat er moet opgelet worden dat de ratten daadwerkelijk groot worden en niet te dik, want daar is de lijn wel wat gevoelig voor van zodra ze op leeftijd komen.

 

Reservaties

Reservaties voor dit nest lopen samen met die van het nestje van Inaya en Xiomara!

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Word lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise