Verwacht 22/12/2018: CC's Xiomara x BP's As Long As I Live

Xiomara werd gedekt de nacht van 30 november op 1 december!

            CC's Xiomara                            X                    BP's As Long As I Live

 

Verwachtingen:

Kleuren: Zwart, Agouti, Sealpoint & Agoutipoint Siamees, Marter en Zilveragouti, kans op Burmees, Wheaten Burmees, Burmees Marter en Wheaten Burmees Marter

Tekening: Effen, Berken, Variberken, Japanner, kans op Bles, Spot en andere bonte tekeningen.

Oorstand: Gewoonoor, kans op dumbo

Oogkleur: Zwart, Rood

Vacht: Gladhaar, Rex

 

Nestinformatie:

Met dit nest gaan we weer een stapje verder in onze Marterlijn.

 

CC's Xiomara is geboren bij Rattery Creepy Critters in Alphen a/d Rijn (Nederland). Xio heeft eventjes tijd nodig gehad om te wennen maar is nu een dametje die graag aan de deur komt en ook op haar tijd een knuffel wil. In de groep houdt ze zich eerder op de achtergrond en zal niet snel voor problemen zorgen.

 

BP's As Long As I Live is bij ons geboren in ons A5-Nest. Ash is een van de grootste knuffelaars in mijn oudste mannengroep. Van zodra hij mij ziet komt hij meteen aan de tralies aandacht vragen en word ik overladen met kusjes. Tijdens het virus in januari 2018 is hij heel erg ziek geweest en heeft flink wat antibiotica gekregen om op te knappen. Daardoor is hij niet een van de grootste mannen, maar dat maakt zijn karakter helemaal goed!

 

We verwachten uit deze combinatie kleintjes die houden van aandacht en dan ook vaak zullen smeken aan de kooi om uit gehaald te worden. Kleintjes die heel stabiel zijn, en niet snel ruzie zullen maken. Ze kunnen na verhuis een beetje overdonderd zijn, maar met veel knuffels zullen ze zich snel herstellen en als ze een beetje lijken op papa dan kan ik me geen grotere knuffels voorstellen.

 

Reservaties

Reservaties voor dit nest lopen samen met die van het nestje van Jenna en Inaya!

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Word lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise