Taylor

Naam: Taylor

 

Roepnaam: /

 

Kleur/Tekening: Russisch Blauw Masked 

 

Variëteit: Rex - Dumbo

 

Geboortedatum: 09/07/2016

 

Gezondheid: Taylor is een gezonde dame. Na de keizersnede is ze 4 weken heel ziek geweest door allergische reactie op de hechtdraad. Doordat er niet gehecht kon worden binnenin, heeft ze nu een kleine opening in de buikwand. Dit moeten we goed in de gaten houden zodat haar ingewanden niet door de open buikwand zakken.

 

Karakter: Taylor staat net als de andere dametjes mee als eerste aan de deur. Taylor vindt ook dat alles van haar is. Pleisters, touwtjes van een trui, mouwen, armbandjes, ringen,... alles zal ze vastgrijpen om te proberen meesleuren in de kooi. Bij haar geldt: "Punt 1, Alles is van mij. Punt 2, als het niet van mij is, ga dan terug naar punt 1!" Verder is het een heel lief dametje, zowel voor mensen als voor kooigenoten.

 

Verwantschap: Taylor is niet verwant aan andere ratjes in de Rattery

 

Fokgeschikt: Met pensioen, mama van ons V4-Nest. Helaas zijn de rittens overleden na de keizersnede.

 

Stamboom: Geen. 

 

Bijzonderheden: Taylor is hier komen wonen samen met haar broertjes en zusjes. Ik was op slag verliefd op haar en heb dan ook niet getwijfeld of ze zou blijven. Haar broertjes en zusjes hebben allemaal een thuis gevonden. Aangezien Taylor een enorm leuk en lief karakter heeft, zouden we dat graag verder in onze lijnen zetten. Daarom zal Taylor hoogstwaarschijnlijk een nestje krijgen. Uit dat nest zal een zoon blijven. Met een zoon kunnen we langer wachten en goed kijken hoe haar broertjes en zusjes het doen, alvorens we beslissen om ze volledig in onze lijnen te integreren.