De fokgeschikte mannen

Hier kan u al onze fokgeschikte mannen terug vinden. Zij worden een voor een aan u voorgesteld door op hun naam te klikken. Niet alle mannen die hier vermeld staan, zullen ook daadwerkelijk ingezet worden voor dekking. 

 

Onze eisen voor onze fokmannen zijn:

  1. Onze mannen zijn minstens 1 jaar oud. Heel uitzonderlijk zal een man jonger ingezet worden en dan zal die toch minstens 10maanden oud zijn.
  2. Onze mannen hebben bijna allemaal een stamboom. Wanneer de stamboom niet aanwezig is (bijvoorbeeld bij ratjes uit particuliere nestjes) zullen de mannen pas ingezet worden wanneer ze gezond en zonder dominantieproblemen 1,5 jaar zijn.
  3. Onze mannen kunnen in principe dekken tot hun laatste dagen, maar zullen niet meer dan 2 maximum 3 nestjes verwekken.
  4. Wij streven ook bij de mannen naar een gezond gewicht en een goede bouw. Daarom zullen klein blijvende mannen niet ingezet worden. We streven naar een minimumgewicht van 500 gram bij mannen wanneer ze mogen dekken.
  5. Wij fokken niet met mannen die duidelijk dominantieproblemen hebben of tijdens de puberteit enorm opvliegend en soms zelf agressief uit de hoek komen.

 

Sommige mannen in de lijst zijn jonger dan de minimum leeftijd om te dekken. Uiteraard worden ze nog niet ingezet op deze leeftijd. Wij plaatsen ze wel tussen deze mannen omdat ze (wanneer alles goed blijft gaan) wel ingezet zullen worden.

 

Stambomen kunnen altijd opgevraagd worden via mail.

 

Klik op de foto's om naar de pagina van desbetreffende man te gaan!

Rocka's Brutus

BP's Fire And Ice

BP's Just A Little Bit Of Luck

Rocka's Maximus

Nolan

Rocka's Decimus

 

RTGM's Flynn

 

Kaïn

Rattonia's Merlin

TBH's Quinn

BP's Dusk Till Dawn

BP's Just A Dream

Kodi

Aï's Nixon


Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Wordt lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise