Mannen op pensioen

Hier kan u al onze mannen die op pensioen zijn terug vinden. Deze mannen zijn allemaal vader geworden, de nieuwe baasjes van de rittens kunnen dus hier de papa's van hun kleintjes terug vinden. Zij worden een voor een aan u voor gesteld door op hun naam te klikken.

 

Onze ratjes zijn in de eerste plaats onze huisdieren. Het zou dan ook nooit in mijn hoofd opkomen om mijn mannetjes (en dames) te herplaatsen eenmaal ze "geen dienst" meer hebben. Ik zie mijn schatten een voor een graag en zal dus ook nooit een man herplaatsten waar niet mee gefokt kan worden, of die al eens vader geworden is. Ik vind het zelf heel belangrijk dat ze hier blijven wonen, ten eerste omdat het mijn lieve schatten zijn en ten tweede omdat ik zo goed in de gaten kan houden hoe ze het hun verdere leven doen en of er problemen opduiken.

 

Sommige mensen denken dat ik veel ratten heb, maar ik kan nu eenmaal geen afstand doen van mijn gepensioneerde ratjes. Het voelt voor mij heel verkeerd om een ratje te "dumpen" omdat ze niet meer voor nageslacht kan zorgen. Dit zou voor mijn gevoel van mij een heel slechte fokker en vooral een heel slecht rattenbaasje maken!

 

Dit is mijn keuze en voelt voor mij het beste aan. Mijn schatten zijn, zoals reeds werd gezegd, in de eerste plaats mijn huisdieren waar ik alles voor over heb. Ik zal dan ook alles er aan doen om ze hier een super pensioen te geven.

 

Stambomen kunnen altijd opgevraagd worden via mail.

 

Klik op de foto voor meer informatie over desbetreffende man!

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Wordt lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise