Er zijn 2 nestjes aanwezig! Er zijn nog 4 dames beschikbaar!

Hier kan u alles rond de nestjes en de rittens terug vinden...

Kijk gerust even rond en bij vragen mag u mij altijd contacteren.

 

Zwangerschap is een gift van Moeder Natuur... Wij kunnen de ratjes dan ook niet verplichten om zwanger te raken. Daardoor hebben wij ook geen vat op het feit of er al dan niet rittens aanwezig zijn.

 

Ook kunnen wij niet op voorhand zeggen of we nu veel mannetjes of veel vrouwtjes zullen hebben... Alles hangt echt af van onze lieve Moeder Natuur...

Onder het puntje "Geplande Nestjes" kan u onze planning zien staan... Die kan ten alle tijde wijzigen... Wanneer de man plots overlijdt, of het dametje is in ons ogen niet fokgeschikt dan kan het nest vervallen...

 

Wanneer we zeker zijn dat een dametje zwanger is zal zij haar eigen pagina krijgen onder het puntje "Geplande nestjes".

 

Wanneer het dametje dan bevallen is en alles is vlekkeloos verlopen, dan komt haar pagina onder "Aanwezige nestjes". Hier kan u dan alle nestjes zien die aanwezig zijn, met daarbij alle nodige informatie over de ouders en de kleintjes.

 

De externe nestjes zijn de nestjes die geboren worden bij bevriende rattery's. Het kan zijn dat een van mijn dames naar daar gaat om te bevallen, of dat een van mijn mannen dekman is geweest voor een nest van die rattery. Voor deze nesten kan er ook via mij gereserveerd worden.

 

 


Ook voor mensen die al BP-rittens hebben is dit stukje handig. Want hier kan ook alle informatie opgevraagd worden onder het puntje "Verleden nesten". Als je de nest-letter weet van jouw ritten, kan je dus alles makkelijk terug vinden.

Ook blijft deze pagina geupdated. Zo komt al het nieuws er op te staan in verband met nestgenootjes en de ouders.

 

Onder "Algemene informatie" kan je alles vinden wat te maken heeft met de reservering van rittens. Er zijn namelijk een aantal voorwaarden om rittens te kunnen reserveren...

 

En als laatste hebben we het puntje "Reservatieformulier"... Als je je kan vinden binnen de ethiek van deze rattery en je wil dolgraag rittens reserveren, dan is dit de plaats!

 

Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Wordt lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise