De fokgeschikte dames

Hier kan u al onze fokgeschikte dames terug vinden. Zij worden een voor een aan u voorgesteld door op hun naam te klikken. Niet alle dames die onder dit kopje te vinden zijn, zullen ook daadwerkelijk ingezet worden. Mochten dames onverwacht ziek worden, dan vallen ze vanzelfsprekend af voor verder mee te fokken.

 

Onze eisen voor onze fokdames zijn:

  1. Onze dames zijn tussen de 5 en 9 maanden oud bij de dekking.
  2. Wij streven naar een minimumgewicht van 300 gram bij dekking. Wanneer een dame iets kleiner uit valt dan zullen wij haar nooit laten dekken als ze minder dan 250 gram weegt.
  3. Onze dames moeten lief zijn qua karakter. Met dominante of bange dames wordt niet gefokt.
  4. Onze dames moeten gezond zijn bij dekking. Hiermee bedoelen we dat we niet fokken met dames die bijvoorbeeld al regelmatig verkouden waren voor het moment van dekking. Wij willen gezonde lijnen fokken en dat kan enkel en alleen als ook de ouderdieren gezond zijn gedurende hun leven.
  5. Onze dames hebben vrijwel altijd een stamboom, enkel bij heel hoge uitzondering zal een dame zonder stamboom ingezet worden. Indien dames geen stamboom hebben, dan wordt dit altijd meegedeeld op hun pagina.

 

Onze dames krijgen maar eenmalig een nestje! Enkel bij hele hoge uitzondering zal er gekozen worden voor een tweede nestje indien de dame geen enkel probleem had bij het eerste nestje!

 

Stambomen staan op hun persoonlijke pagina!

 

Klik op de foto om naar de pagina van desbetreffende dame te gaan!

BP's Light Hearted Lady

TBH's Pixie

BP's Quote Me On This

BP's Natural Beauty

TBH's Poppy

Aï's Neeka

BP's Precious Memory


Contact:

Rattery Babs Paradise

Ann-Sofie De Pessemier
Avelgem (België)
+32(0)493/54.08.51

Wordt lid van onze facebookgroep en volg alle nieuwtjes online!
https://www.facebook.com/groups/Ratterybabsparadise